Борислав Богданов е завършил Бакалавър с почести по графичен дизайн в Университет „Уестминстър“ в Лондон през 2011 г. и оттогава се занимава професионално с графичен дизайн. Креативен директор и основател е на Студио 9087.
През годините е работил по креативни проекти за клиенти от цял свят. Има голям опит в обучаването на кандидат студенти, начинаещи и напреднали по графичен дизайн. Той отделя голямо персонално внимание на всеки ученик и изготвя винаги специална програма за обучение според нуждите на ученика.
Яница Тодорова е завършила Бакалавър по графичен дизайн във ВСУ „Черноризец Храбър“ през 2016 г. Главен дизайнер и съосновател е на студио Намона Дизайн. Също така се занимава с най-различни ръчни арт изработки.
Има голям технически опит в програмите по дизайн - Фотошоп, Илюстратор и Индизайн. Мотивира учениците да пречупват границите на всяка дизайнерска задача и да постигнат креативни и иновативни резултати. 
Добрин Георгиев е завършил Педагогически колеж " Св.Иван Рилски" гр.Дупница. Дълги години е преподавател по рисуване, труд и техника и графичен дизайн. Типография, лого дизайн, цвят и илюстрация са му силните страни.
Притежава изключителни умения в създаването на нови идеи, проучване и реализация на комплексни проекти. Помага на учениците да създават оригинални скици за всеки проект и да развиват своите идеи.
Back to Top