Нашите курсове
Уроците могат да бъдат за начинаещи и напреднали, индивидуални или групови, присъствени или онлайн. Не е нужно да имате опит в рисуването, но ще ви помогне, ако имате такъв.

Отделяме голямо персонално внимание на всеки ученик и изготвяме винаги специална програма за обучение според нуждите на ученика.
Предлагаме к​​​​​​​ратки и дългосрочни курсове.

Обучаваме ученици, кандидат-студенти, хора, които искат да си сменят професията и да станат графични дизайнери, хора, които искат да работят на свободна практика или за хоби.

Курсовете могат да бъдат онлайн по скайп или zoom със споделен екран, или присъствено в град Варна, България.

Уроците се състоят от няколко части:
Теоретична част: Изучават се основите, историята, и принципите на графичния дизайн. Проучва се работата на известни дизайнери и замисъла зад всеки проект. Формират се беседи и се обсъждат креативните идеи на учениците по време на обучението

Креативна част: Набляга се на креативното мислене, създаването на идеи, проучването, концептуалното развитие и разчупването на границата на всяко задание. Всеки проект по дизайн ни сблъсква с различни проблеми. 
Креативността е важното умение да измисляме нови начини на действие и решение на даден проблем.
“Креативност е да свържеш две или повече идеи, за да се получи нещо, което не е съществувало преди.”
Техническа част: Тук се изучават основните програми по графичен дизайн: Photoshop, Illustrator и Indesign. С помоща на програмите можете да развиете вашите креативни идеи и да им вдъхнете живот.

Проектна част: Работи се по различни проекти с цел да развиете вашите умения, които сте придобили от горните две части. Можете да осъществите вашите креативни идеи и да разберете от какво имат нужда различните клиенти в дадена индустрия. Нашето обучение е модерно и изградено по западен английски модел.


Предлагаме кратки и дългосрочни курсове

Kурс eдна седмица: Интензивен курс, в който се изучават базови креативни и технически умения.

Курс един месец: След този курс ще придобиете основните умения за работа по различни проекти. Също така ще имате добри умения с програмите, които ще ви позволят да създавате вашите идеи дигитално.

Курс от три до шест месеца: С тази по-дългосрочна програма ще напреднете доста и в креативно, и в техническо отношение. Ще работите по различни проекти и ще имате възможност да развивате вашите идеи на по-високо ниво. След края на този курс вашите умения по графичен дизайн ще са на доста добро ниво. Можем да ви помогнем да кандидатствате за специалност Графичен дизайн в университети в цял свят.

Цялостен годишен курс: Този курс е за вас, ако искате да се развиете в графичния дизайн до професионално ниво. Тук не само ще развиете вашите креативни и технически умения, но и ще работите по реални проекти за съществуващи клиенти. Ще ви помогнем да изградите и портфолио, с което да си намерите работа. Започва всяка година от Септември/Октомври и продължава до Юни.

Специфични курсове според желанието на ученика: По договорка след обсъждане на нуждите на ученика.
Back to Top