“Креативност е да свържеш две или повече идеи, за да се получи нещо, което не е съществувало преди.”
Търсене на нестандартни нови решения и креатновст са уменията, с които се гордеем. Нашите цели са да пречупим границите на всяка дизайнерска задача и да постигнем креативни и иновативни резултати. Вече 10 години работим с клиенти от цял свят. Стараем се да обучаваме на креативност нашите начинаещи и напреднали бъдещи дизайнери.
Разгледайте нашето студио и кративното ни портфолио: http://studio9087.com/
Креативност е умението да измисляме нови начини на действие. Това включва вземане на идея. или творчески проект и представяне на визуално решение. Това е извън експертните познания за Photoshop, Illustrator или InDesign; това е вътрешна способност да се измислят нови и изобретателни начини за удовлетворяване на потребността.
Организациите, които не могат да постигнат това, не генерират потенциални клиенти и по този начин не стимулират продажбите и растежа. Добрият креативен дизайн ще ви помогне да създадете силно впечатление, да изградите идентичност на марката, да предадете ключова информация, да разкажете историята си и да изградите доверие на потребителите.
Креативният дизайн прави продукта полезен. Той трябва да отговаря на определени критерии, не само функционални, но и психологически и естетически. Креативният дизайн подчертава полезността на даден продукт, като същевременно се пренебрегва всичко, което евентуално би могло да му навреди. Креативният дизайн е естетичен.
В по-малки компании като креативният директор управлява креативната стратегия, комуникацията и арт насоките. Тя е различна от графичния дизайн, тъй като една креативна стратегия може изобщо да не се нуждае от графичен дизайн - това е смесица от креативна визия (не само визуална) и стратегия.
10 принципа за добър дизайн:
Креативният дизайн е иновативен. ...
Креативниятдизайн прави продукт полезен. ...
Креативният дизайн е естетичен. ...
Креативният дизайн прави продукт разбираем. ...
Креативният дизайн е ненатрапчив. ...
Креативният дизайн е честен. ...
Креативният дизайн е дълготраен. ...
Креативният дизайн е задълбочен до последния детайл.
Креативният дизайн включва дизайни, които са уникални, ефективни и запомнящи се. Бихме казали, че креативният дизайн обикновено включва излизане от рамката, за да го направите уникален, независимо дали това е създаване на ръчно изработен шрифт по избор, а не използване на познат, рисуване на лого на ръка и след това преобразуване във вектор, или преминаване на една стъпка по-нататък от „очевидната“ иконография, за да помогнете на клиента наистина да се открои в своята индустрия. Необходима е практика и определено повече от няколко идеи на всеки дизайн, за да се стигне до този момент!
Back to Top