Adobe After Effects е приложение за дигитални визуални ефекти, графики за движение и композиране, разработено от Adobe Systems и използвано в следпроизводствения процес на създаване на филми, видео игри и телевизионна продукция. Освен всичко друго, After Effects може да се използва за композиране и анимация. Той също така функционира като много основен нелинеен редактор, аудио редактор и медиен транскодер. През 2019 г. програмата спечели награда на Оскар за научно-технически постижения. 
After Effects има широка поддръжка за плъгини; наличен е широк спектър от допълнителни приложения. Съществуват различни стилове на плъгини, като системи за частици за реалистични ефекти при дъжд, сняг, пожар и др.
Със или без добавки на трети страни, After Effects може да изобрази 3D ефекти. Някои от тези 3D плъгини използват основни 2D слоеве от After Effects.
В допълнение към 3D ефектите има плъгини за правене на видео като филм или анимационни филми; симулиращ огън, дим или вода; системи за частици; забавен кадър; създаване на анимирани диаграми, графики и други визуализации на данни; изчисляване на 3D движението на камера в 2D видеозапис; премахване на трептене, шум или сковани линии; превод на срокове от FCP или Avid; добавяне на висок клас корекция на цветовете; и други подобрения на работния процес и визуални ефекти.
Проекти правени от нас с After Effects:
Back to Top